16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialMETEO: Cum va fi vremea joi

METEO: Cum va fi vremea joi

ANM informează că, joi, vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade in cea mai mare parte a tării, exceptand regiunile nordice si centrale, unde va rămane răcoroasă. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 31 de grade, iar cele minime vor avea valori de la 5 grade in depresiunile din estul Transilvaniei, pană la 21 de grade pe litoral.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare in orele amiezii, cand, pe arii restranse, îndeosebi in zona montană, vor fi ploi slabe de scurtă durată. Mai ales in cursul zilei, vantul va avea unele intensificări la munte si doar trecător si izolat in restul teritoriului. 

Şi la Bucureşti, vremea va fi în continuare normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă