15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialMinistrul britanic al Apărării: Marea Britanie va lupta mereu alături de Statele...

Ministrul britanic al Apărării: Marea Britanie va lupta mereu alături de Statele Unite

Ministrul Apărării Michael Fallon a afirmat că Marea Britanie va fi mereu alături de Statele Unite pe câmpul de luptă când situaţia va necesita acest lucru, informează Mediafax.

“Statele Unite înţeleg cu adevărat ce contează în actuala lume instabilă. Când lucrurile vor merge prost, Marea Britanie va fi mereu alături de Statele Unite”, a subliniat Michael Fallon.

Michael Fallon a evocat această idee în contextul preocupărilor Statelor Unite privind reducerea bugetului apărării al Marii Britanii.

“Prietenii noştri americani ştiu că Marea Britanie nu intenţionează să lase garda jos”, a subliniat ministrul britanic al Apărării.

Preocupări privind diminuarea bugetului apărării au fost exprimate şi de Statul Major britanic, precum şi de unii parlamentari britanici.

 

Cele mai citite

ANCOM: Veniturile raportate de sectorul telecom din România au stagnat la 3,4 miliarde de euro, în 2023

Numărul utilizatorilor de Internet fix care au ales servicii prin fibră optică a ajuns la cinci milioane, la finele anului 2023, în creştere cu...

VIDEO. “Țeapa” luată de Cristina Cioran. Cum a pierdut 100.000 de euro

Cristina Cioran, actriță și vedetă TV, a dezvăluit recent o experiență financiară dureroasă, în care a pierdut toți banii pe care îi economisise pentru...

Accident pe Dunăre. Două persoane au murit, iar alte cinci sunt date dispărute

Două persoane au fost ucise și alte cinci au fost date dispărute în urma unei coliziuni între o ambarcațiune cu motor de mici dimensiuni...
Ultima oră
Pe aceeași temă