13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialMircea Băsescu a cerut daune de un milion de euro în procesul...

Mircea Băsescu a cerut daune de un milion de euro în procesul cu membrii familiei lui Bercea Mondial

La Tribunalul Constanţa a avut loc, vineri, un nou termen în dosarul în care membrii familiei Anghel, adică Izaura Anghel, Marius Constantin, Florin Anghel, Fănica Anghel şi Grinică Ion Anghel, sunt judecaţi pentru şantajarea lui Mircea Băsescu. Avocatul lui Mircea Băsescu, Nelu Taşcă, a depus o cerere prin care clientul său să se constituie parte civilă în proces, solicitând daune morale de un milion de euro pentru prejudiciul de imagine adus, infomrează Mediafax.

De asemenea, soţia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, Fănica Anghel, şi fiul ei, Florin Anghel, au solicitat instanţei un nou termen de judecată pentru a-şi angaja alt avocat, deoarece nu mai vor să fie reprezentaţi de Pavel Abraham, acesta urmând să-i apere în acest proces pe ceilalţi trei membri ai familiei.

Avocatul Pavel Abraham a cerut ca ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, să nu mai fie judecat în stare de arest preventiv, ci sub control judiciar sau arest la domiciliu, Tribunalul Constanţa rămânând în pronunţare.

Totodată, membrii familiei Anghel au cerut recuzarea procurorului DNA Andrei Botean, însă judecătorul le-a spus că această solicitare trebuie înaintată procurorului ierarhic superior.

 

Cele mai citite

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă