16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialMoartea suspectă a unui bebeluș, anchetată la Arad

Moartea suspectă a unui bebeluș, anchetată la Arad

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad au declanșat o anchetă internă, după ce un bebeluș a murit în unitatea sanitară la aproape două zile de la naștere, informează Mediafax.

Un băiețel a murit, la sfârşitul săptămânii trecute, în unitatea sanitară, la 44 de ore de la naștere, fiind declanșată o anchetă internă, potrivit managerului Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad, Adrian Wiener.

”Este în derulare o anchetă internă, iar în funcție de rezultatele acesteia se vor lua măsuri”, a declarat, luni, Adrian Wiener.

Reprezentanții spitalului spun că, aparent, decesul ar fi fost cauzat de o pneumonie care ar fi putut fi contractată de copil încă dinainte de naștere de la mamă, care ar fi fost răcită.

Părinții bebelușului mort afirmă că acesta a primit ”nota” nouă la naștere, iar pe parcursul sarcinii nu au existat probleme. Nou-născutul a avut 51 centimetri și o greutate de 3.200 de grame.

Ei au anunțat că vor depune o plângere la Colegiul Medicilor.

Medicii legiști vor stabili, în următoarele săptămâni, cauzele decesului copilului.

Cele mai citite

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă