15.4 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialNa Li îşi va anunţa retragerea

Na Li îşi va anunţa retragerea

Veşti bune pentru Simona Halep care a mai scăpat de o adversară periculoasă. Chinezoaica Na Li, locul 6 WTA,  îşi va anunţa retragerea, oficial, mâine.

În vârstă de 32 de ani, câştigătoarea de la Roland Garros (2011) şi Australian Open (2014) se va retrage din cauza unor probleme fizice, a precizat canalul CCTV, pe un microblog.

Potrivit CCTV, care citează o sursă din anturajul sportivei, Na Li îşi va anunţa retragerea, mâine, într-o conferinţă de presă.

După victoria obţinută în ianuarie la Australian Open, jucătoarea chineză, fostă numărul 2 mondial, a declarat forfait, la finalul lunii iulie, pentru turneele de la Montreal, Cincinnati şi US Open, din cauza unei accidentări la genunchi.

Sportiva spera să revină în competiţii la Wuhan, oraşul ei natal, din centrul Chinei, sau la Beijing, în a doua jumătate a lunii septembrie, scrie Mediafax.

Li Na a câştigat nouă turnee la simplu şi premii în valoare totală de 16,7 milioane de dolari, fiind prima jucătoare de tenis din Asia care cucereşte un titlu de Grand Slam.

 

Cele mai citite

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 28 aprilie 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 28 aprilie 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 28 aprilie...

Nicușor Dan anunță începerea tratamentelor pentru combaterea țânțarilor

Primarul Nicușor Dan a anunțat că Compania Municipală Eco Igienizare din București a inițiat primul tratament din cele 14 programate pentru acest an, conform...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă