19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialO explozie puternică a avut loc într-un bloc de locuințe din Brașov....

O explozie puternică a avut loc într-un bloc de locuințe din Brașov. Două persoane au fost rănite și 60 au fost evacuate

O explozie s-a produs, duminică dimineaţă, într-un bloc de pe strada Jiului, din municipiul Braşov. Cel mai probabil, deflagrația s-a produs din cauza unor acumulări de gaz, iar două persoane au suferit arsuri şi au fost transportate la spital. Pentru siguranţă, 60 de persoane din imobilul respectiv au fost evacuate, potrivit News.ro.

Explozia care s-a produs, duminică dimineaţă, cel mai probabil din cauza unor acumulări de gaze, a afectat serios un apartament aflat într-un bloc tip vilă de pe strada Jiului.  

În urma deflagraţiei, două persoane au suferit arsuri şi au fost transportate la spital, iar 60 de persoane, locatari în bloc, au fost evacuate pentru siguranţă.

Cei doi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. Potrivit medicilor, o femeie de 47 de ani a suferit arsuri de gradul I şi II pe 60% din suprafaţa corpului, iar un bărbat de 30 de ani a suferit arsuri de gradul I şi II pe 35% din suprafaţa corpului.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, la faţa locului ajungând şi două ambulanţe.

Potrivit pompierilor, deflagraţia nu a fost urmată de incendiu, în prezent fiind făcute cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauza incendiului.

Cele mai citite

“Sunt convins că Mircea Geoană va candida la președinție”, spune Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că are convingerea fermă că Mircea Geoană va candida pentru funcția de președinte al României. Această declarație a...

Un bărbat de 43 de ani din Rădăuți a evadat din arestul la domiciliu după ce a fost condamnat la patru ani închisoare

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuţi este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu...

Momente jenante cu un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie în timpul unei emisiuni

Rageh Omaar, în vârstă de 56 de ani, a prezentat vineri emisiunea News At Ten de la ITV News. El s-a comportat ciudat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă