22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialO nouă televiziune de ştiri în România

O nouă televiziune de ştiri în România

O nouă televiziune de știri se va lansa în România. Aceasta se va numi ”Iaștiri.ro” și potrivit deciziei Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) ar urma să se lanseze la începutul anului 2015 transmițând prin satelit şi prin reţele de comunicaţii în baza a două licențe TV.

Potrivit Mediafax, CNA a analizat, joi, solicitarea societăţii Media Play SRL de acordare a unei licenţe audiovizuale prin satelit şi a unei licenţe audiovizuale prin reţele de comunicaţii electronice pentru televiziunea laştiri.ro.

Asociatul unic al societăţii Media Play SRL este jurnalistul Lucian Mîndruţă. El a fost însoţit în şedinţa CNA de jurnalistul Alexandru Livadariu, producător general al proiectului laştiri.ro.

Cei doi au precizat că noua televiziune de ştiri va fi dedicată "oamenilor care vor să vadă jurnalism de calitate", dar şi acelor telespectatori care au părăsit mediul audiovizual în favoarea internetului, nefiind mulţumiţi de oferta actuală a posturilor de ştiri.

Cel mai probabil, noua televiziune laştiri.ro va fi lansată la începutul anului 2015, după cum a spus Lucian Mîndruţă, mai scrie Mediafax.

CNA a aprobat acordarea celor două licenţe pentru televiziunea laştiri.ro cu nouă voturi "pentru" (Laura Georgescu, Viorel Vasile Buda, Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Lorand Turos, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea) şi unul "împotrivă" (Monica Gubernat) lansarea noii televiziuni laştiri.ro.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Ministrul britanic de Externe i-a confirmat lui Zelenski un ajutor militar de trei miliarde de lire sterline pe an

Secretarul de stat (ministrul) pentru Afaceri Externe al Marii Britanii, David Cameron, s-a întâlnit, în Ucraina, cu președintele Volodimir Zelenski, pentru a discuta despre...

Românii cotizează 35 de ani la pensie și primesc bani mai puțin de 12 ani

România are a treia cea mai mică speranţă de viaţă din UE, de 76,6 ani, potrivit Eurostat. Țara noastră este urmată în acest clasament doar de...
Ultima oră
Pe aceeași temă