13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialO tânără abandonată şi-a găsit mama după 28 de ani

O tânără abandonată şi-a găsit mama după 28 de ani

O tânără din judeţul Mehedinţi, abandonată de către tatăl său într-un orfelinat din Braşov pe când avea vârsta de un an, a reușit să își găsească mama după 28 de ani cu ajutorul poliţiştilor, informează Mediafax.

Poliţia Braşov a fost sesizată în 3 noiembrie de o femeie în vârstă de 29 de ani, din judeţul Mehedinţi, care i-a rugat pe poliţişti să îi găsească mama, iar în cursul zilei de marţi aceasta a fost găsită în judeţul Vrancea.

"În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov, ieri (marţi – n.r.) s-a reuşit găsirea în judeţul Vrancea a mamei, în vârstă de 51 ani, care îşi căuta de asemenea fiica. Poliţiştii au finalizat astfel cu succes cercetările în acest caz, prin reîntregirea unei familii după 28 de ani", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Poliţiştii braşoveni au început căutările pornind de la evidenţele Maternităţii Braşov şi de la centrul de plasament unde fata a crescut, iar după o lună a fost găsită mama acesteia, acum în vârstă de 51 de ani, în judeţul Vrancea. În 1986, un braşovean şi-a abandonat fetiţa de doar un an la un orfelinat din oraş. Deşi pe certificatul fetiţei erau trecute numele ambilor părinţi, în urma unui conflict conjugal, bărbatul a abandonat copilul la orfelinat, susţinând că nu este al său.

Din acel moment, niciunul dintre părinţi nu a mai luat vreodată legătura cu fata. Mama fetei a divorţat şi a plecat cu ceilalţi copii pe care îi avea în judeţul Vrancea, iar în prezent are încă opt copii din mai multe căsătorii.

După ce a crescut, fata a plecat din centrul de plasament din Braşov şi a ajuns în judeţul Mehedinţi, unde este căsătorită şi are, la rândul său, patru copii. Atât fiica, cât şi mama, care s-au revăzut marţi după 28 de ani, au preferat să-şi păstreze anonimatul.

Cele mai citite

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă