10 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialOmul de afaceri Călin Mitică, interesat de preluarea U. Cluj doar după...

Omul de afaceri Călin Mitică, interesat de preluarea U. Cluj doar după un audit al clubului

Omul de afaceri Călin Mitică, acţionar la SC Metalurgica Aiud şi Remarul 16 Februarie, a declarat, marţi, agenţiei Mediafax, că ar dori să preia Universitatea Cluj, dar doar în cazul în care se va efectua un audit al clubului, scrie Mediafax.

“Nu sunt interesat în acest moment, adică nu se pune problema de preluare acum. Aş dori să preiau Universitatea Cluj, dar nu ştiu cum aş putea face asta, în situaţia actuală a clubului, nici nu mă gândesc. Este clar că e nevoie de un audit, nu poate fi vorba de nicio negociere sau discuţie, până nu ar exista un audit. Vreau să mai precizez că sunt clujean get-beget şi în niciun caz nu sunt văr cu fotbalistul Bănel Nicoliţă, cum am înţeles că se zvoneşte prin presă”, a precizat omul de afaceri.

Omul de afaceri Călin Mitică nu a infirmat dar nici nu a cofirmat negocierile pe care le poartă cu actualul patron al grupării clujene, Florian Walter, aşa cum au precizat pentru Mediafax surse din apropierea celor doi investitori.

Călin Mitică a făcut precizarea că nu este rudă cu fotbalistul echipei franceze Saint Ettiene, Bănel Nicoliţă, după ce informaţia a apărut pe un site local de ştiri, care a luat decizia de a o şterge la scurt timp după ce a fost publicată.

Potrivit site-ului cotidianul.ro, omul de afaceri Călin Mitică ar fi văr cu un alt personaj care intenţionează să preia un club de fotbal, Gruia Stoica, şi care negociază cu George Copos cumpărarea clubului Rapid.

Cele mai citite

Un bebeluș de doar o zi, în stare gravă, a fost transportat cu un avion SMURD de la Timișoara la București

Un bebeluş în vârstă de doar o zi, în stare gravă, a fost transportat, marţi seară, de la Timişoara la Bucureşti cu un avion...

Corabia Piraților Beach Club Avrig – tărâmul exotic cu atracții estivale

Comunicat de presă 14 mai 2024 Vara își intră tot mai serios în drepturi iar iubitorii de momente de relaxare specifice acestui anotimp trebuie...

CSAT trebuie să-i aprobe lui Iohannis încă o factură pentru candidatura la NATO

Ilustrație: Marian Avramescu Consiliul Superior de Apărare a Țării (CSAT) va trebui să-i aprobe președintelui Klaus Werner Iohannis decontarea probabil a ultimei facturi sau...
Ultima oră
Pe aceeași temă