13.1 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialPoliția a închis un punct de lucru al unei societăți de creditare...

Poliția a închis un punct de lucru al unei societăți de creditare din Timișoara

Punctul de lucru al unei societăţi de creditare ai căror reprezentanţi sunt bănuiţi de înşelăciune a fost închis pe o perioadă de 12 luni. La nivelul I.P.J. Timiş au fost înregistrate 5 reclamaţii, ca urmare a contractelor de creditare nerespectate de către reprezentanţii societăţi.

”Ca urmare a reclamaţiilor depuse de cetăţeni, în ultimele trei luni, împotriva reprezentanţilor unei societăţi de creditare fără autorizaţie care le-ar fi afectat interesele economice, s-a luat măsura complementară de închidere temporară a unui punct de lucru al societăţii, din municipiul Timişoara, pe o perioadă de 12 luni.

Astfel, azi, 27 august, poliţiştii împreună cu reprezentaţii ai O.P.C. Timiş s-au deplasat la punctul de lucru respectiv pentru sigilarea sediului”, informează IGPR.

În fapt, reprezentanţii societăţii sunt bănuiţi că ar fi înşelat mai multe persoane prin încasarea unor diferite sume de bani în vederea acordării unor credite cu dobânzi avantajoase, credite care n-au fost obţinute de solicitanţi.

La nivelul I.P.J. Timiş, sunt înregistrate cinci reclamaţii, poliţiştii de investigare a fraudelor efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...
Ultima oră
Pe aceeași temă