14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialPercheziții în Iași și Suceava, într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciu de...

Percheziții în Iași și Suceava, într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciu de aproximativ 2,7 milioane de lei

Polițiștii din Iași efectuează, luni dimineața, patru percheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală în comerțul cu mașini, în județele Iași și Suceava. Prejudiciul creat ar fi de aproximativ 2,7 milioae de lei.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) remis redacției, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, efectuează două percheziţii în municipiul Paşcani şi câte o percheziţie în localităţile Gura Humorului şi Frasin din judeţul Suceava, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Potrivit sursei citate, în perioada 2010 – 2012, trei persoane având calitate de reprezentanţi legali ai unei societăţi comerciale ce are ca obiect de activitate comerţul cu autoturisme şi autovehicule, nu ar fi evidenţiat în actele contabile veniturile obţinute, sustrăgându-se astfel de la plata obligaţiilor fiscale. 

Persoanele vizate urmează să fie conduse la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. 

Cele mai citite

Un nou pod rutier între România și Ucraina, pe ordinea de zi a Guvernului

Guvernul Marcel Ciolacu ar putea aproba, în şedinţa de azi, un acord cu Guvernul Ucrainei privind construcţia podului rutier de frontieră peste râul Tisa,...

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă