17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialPercheziţii la interlopi din judeţul Ilfov care și-au reglat conturile folosind arme

Percheziţii la interlopi din judeţul Ilfov care și-au reglat conturile folosind arme

Locuinţele unor interlopi sunt vizate de 17 percheziții în cinci localităţi din judeţul Ilfov, după ce aceștia ar fi folosit, la reglări de conturi, arme letale şi neletale, confecţionate artizanal sau introduse ilegal în ţară.

Potrivit Poliţiei Române, percheziţiile au loc la locuinţele suspecţilor, din comunele Tunari, Găneasa, Domneşti, Cornetu şi din oraşul Bragadiru, scrie Mediafax.

Surse din Poliţie au declarat că unele dintre persoanele vizate fac parte din clanul Zoicărenilor.

Anchetatorii au informaţii că suspecţii ar avea atât arme letale, cât şi neletale, puşti şi pistoale confecţionate artizanal sau care au fost aduse în România în mod ilegal.

"Din cercetări a rezultat că bănuiţii au folosit armele la săvârşirea de infracţiuni privind viaţa şi integritatea corporală a persoanelor, precum şi la regimul armelor şi muniţiilor", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Percheziţiile sunt făcute de poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din IGPR şi cei ai IPJ Ilfov, sprijiniţi de luptători de acţiuni speciale.

Cele mai citite
00:01:06

Indonezia: O nouă erupție a Muntelui Ruang și închiderea unui aeroport internațional învecinat

Muntele Ruang, un vulcan din nordul Indoneziei, a erupt de mai multe ori marți, conform Agenției de Vulcanologie a arhipelagului, provocând evacuări, închiderea unui...

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...

Un nou pod rutier între România și Ucraina, pe ordinea de zi a Guvernului

Guvernul Marcel Ciolacu ar putea aproba, în şedinţa de azi, un acord cu Guvernul Ucrainei privind construcţia podului rutier de frontieră peste râul Tisa,...
Ultima oră
Pe aceeași temă