14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialPetroșani: Cinci eleve au făcut toxiinfecție, după ce au mâncat hamburgeri

Petroșani: Cinci eleve au făcut toxiinfecție, după ce au mâncat hamburgeri

Cinci eleve de liceu din Petroșani au ajuns la spital, după ce au mâncat hamburgeri, la un restaurant, informează Mediafax.

"La noi la spital au ajuns cinci tinere de 17 ani, toate eleve la Liceul de Informatică. Din discuțiile purtate cu ele am aflat că și-au comandat hamburgeri de la o societate comercială din Petroșani. După ce au mâncat, au apărut greața, vărsăturile, cefaleea, colicile abdominale. S-au prezentat la Spitalul de Urgență din Petroșani, care le-a trimis la noi la Vulcan", a declarat Cătălin Popa, directorul medical al Spitalului Municipal din Vulcan.

Potrivit sursei citate, diagnosticul pus celor cinci eleve este toxiinfecție alimentară.

"Analizele de laborator vor spune care este cauza toxiinfecției", a spus Popa.

Medicii spun că la acest moment starea adolescentelor este una bună, stabilă, acestea fiind internate şi primind soluții perfuzabile pentru hidratare și tratament cu antibiotice.

Potrivit unor surse locale, unul dintre părinții elevilor a făcut o plângere la Protecția Consumatorului, iar restaurantul din Petroșani de la care fetele au comandat mâncarea ar urma să ajungă și reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Hunedoara.

Din primele informații reiese că, în cursul nopții de duminică spre luni, în zona restaurantului a fost o pană de curent, iar angajații restaurantului nu ar fi verficat, luni dimineață, starea alimentelor.

Cele mai citite

Mesajul lui Putin către români

Părintele Ciprian Mega din Oradea s-a bucurat de un tur de forță la Moscova, grație ultimei sale producții cinematografice “21 de rubini.” Marele om...

Cutremur în Serbia, la granița cu România

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 s-a produs în această dimineaţă, la ora locală 8:42, în Serbia, la graniţa cu România, potrivit informaţiilor publicate de...

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă