12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialGALERIE FOTO Piloţii Germanwings, divizia low-cost a Lufthansa, în grevă timp...

GALERIE FOTO Piloţii Germanwings, divizia low-cost a Lufthansa, în grevă timp de şase ore

Greva piloţilor de la Germanwings, prevăzută să se desfăşoare între orele 06.00-12.00 (07.00-13.00, ora României), a condus la anularea a 116 zboruri din 164, informează MediafaxGreva a fost decisă joi de sindicatul piloţilor Cockpit, în urma eşecului negocierilor cu patronatul.

Aproximativ 15.000 de pasageri ar putea fi afectaţi de această grevă, a declarat purtătoarea de cuvânt a companiei. Germanwings asigură majoritatea zborurilor intraeuropene ale Lufthansa, principala companie aeriană de pe continent.

Săptămâna trecută, sindicatul a întrerupt negocierile pe care le purta cu conducerea Lufthansa asupra condiţiilor de pensionare a piloţilor din cadrul grupului german şi a ameninţat cu greva.

O grevă de trei zile a piloţilor Lufthansa, la începutul lui aprilie, care a condus la anularea a mii de zboruri, deja a costat compania 60 de milioane de euro.

foto:germanwings.com

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă