11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialPoliţist italian, înjunghiat într-o tabără de romi din Italia

Poliţist italian, înjunghiat într-o tabără de romi din Italia

Un agent de poliţie italian a fost înjunghiat de un român în timpul unei operaţiuni de evacuare a unei tabere de romi, informează Mediafax.

Adjunctul comandantului Poliţiei municipale din Pisa, Paolo Migliorini, a participat joi la evacuarea a zeci de români de etnie romă care locuiau într-o tabără de nomazi situată în zona Cisanello.

Citeşte şi: Italia: Româncă, ucisă în stil mafiot

Agenţii de poliţie îi permiseseră unui locatar al taberei de romi să îşi strângă lucrurile înainte de evacuarea iminentă. Văzând că întârzie, poliţiştii italieni i-au cerut românului să se grăbească, moment în care acesta a devenit furios. Paolo Migliorini a intervenit pentru calmarea spiritelor, dar românul l-a înjunghiat cu un cuţit.

Agentul de poliţie a fost transportat de urgenţă la spital şi este în afara oricărui pericol.

Agresorul, un român în vârstă de 48 de ani de etnie romă, a fost arestat sub acuzaţia de tentativă de omor, scrie site-ul PisaToday.it.

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă