15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialPremierul Poloniei, implicat într-un accident rutier

Premierul Poloniei, implicat într-un accident rutier

Accident rutier la nivel înalt în Polonia. Şefa guvernului, Beata Szydlo, a fost rănită uşor când o maşină particulară a lovit automobilul oficial în care se deplasa. Nu este primul accident în care este implicat un oficial de rang înalt polonez. Anul trecut, un pneu al maşinii în care era preşedintele Poloniei a explodat potivit TVR.

Premierul polonez nu are decât zgârieturi uşoare dar a fost dusă la spital pentru investigaţii medicale complete. Accidentul, în care au fost implicate mai multe vehicule, s-a produs în apropiere de Cracovia.

Anul trecut, în martie, şi limuzina preşedintelui polonez a fost implicată într-un accident rutier. Maşina în care se afla Andrzej Duda a ieşit de pe carosabil, după ce una dintre anvelope a explodat.

Cele mai citite

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă