21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialPremoniția unui olandez: "Dacă va dispărea, iată cum arată"

Premoniția unui olandez: “Dacă va dispărea, iată cum arată”

Un olandez pare că ar fi avut o premoniție îaninte ca avionul Boeing 777 aparținând companiei Malaysia Airlines să decoleze spre Kuala Lumpur. Acesta a postat pe Facebook o fotografie cu avionul când încă era pe aeroportul Schiphol din Amsterdam și a glumit, sccriind la descriere ”dacă va dispărea, iată cum arată”.

Postarea a fost un apropo evident făcut în glumă la dispariția din luna martie în Oceanul Indian a unei aeronave aparținând aceleiași companii aeriene. Totuși, întâmpălarea face ca și aeronava care a decolat din Amsterdam să dispară de pe radarele contolotilor aerieni, însă în spațiul aerian al Ucrainei.

Conform Medifax, fotografia a fost făcută de la câţiva metri de avion, probabil de pe pista aeroportului Amsterdam-Schiphol. Imaginea poartă, de asemenea, menţiunea "în apropierea Schiphol".

Totuşi, nimic nu arată cu certitudine că persoana respectivă a urcat la bordul avionului sau că avionul ce apare în fotografie este cel care s-a prăbuşit în estul Ucrainei.

Numeroase comentarii lăsate de contactele sale pe Facebook par totuşi să considere ca sigură prezenţa lui Cor şi a parteneri sale Neetje la bordul avionului. Peste 200 de comentarii în total au fost publicate la fotografie, care a fost distribuită de peste 7.500 de ori.

"Nu poate fi adevărat!", scrie Alicia de Boer. "Este o adevărată dramă", susţine la rândul său Andre Veerman în timp ce Petra Bleeker publică o fotografie cu Cor şi partenera sa Neeltje, cu un trandafir alb, un indiciu al decesului, potrivit Mediafax.

"Un cuplu atât de frumos căruia i-a fost luată viaţa, vă doresc tot binele acolo unde sunteţi", afirmă Peter Bootsman.

Afirmând că locuieşte în Volendam, la circa 15 kilometri nord de Amsterdam, Cor a publicat cu câteva zile înainte fotografii cu plaje idilice însoţite de comentariul: "încă puţin de aşteptat …".

Cele mai citite

BEC a stabilit ordinea pe buletine de vot la alegerile europarlamentare

Biroul Electoral Central a stabilit, luni, prin tragere la sorţi, număru de ordine de pe buletinele de vot a partidelor politice, alianţelor electorale, alianţelor...

Lungul lanț de C(i)olaci al rușinii

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, s-a simțit jignit când a fost numit moldovean, domnia-sa fiind buzoian. La rândul lor,...

Goluri românești în Turcia! Sorescu și Drăguș au marcat pentru Gaziantep

Internaţionalii români Deian Sorescu şi Denis Drăguş au marcat câte un gol în partida pe care Gaziantep FK a pierdut-o cu scorul de 2-4...
Ultima oră
Pe aceeași temă