12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialPrima reacție a CSM după apariția fotografiilor cu Alina Bica și Elena...

Prima reacție a CSM după apariția fotografiilor cu Alina Bica și Elena Udrea la Paris

Conducerea CSM a luat la cunoștință de semnalările din presă cu privire la deplasarea șefului DIICOT, Alina Bica, la Paris, cu liderul PMP, Elena Udrea, și va analiza situația, urmând să stabilească dacă se impune vreo decizie, a declarat, joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al CSM, Daniela Pantazi.

Joi, în presă au apărut mai multe fotografii cu Elena Udrea și Alina Bica, surprinse în timpul unei excursii de cumpărături în februarie 2014, la Paris.

Liderul PMP Elena Udrea a declarat, joi, după publicarea fotografiilor, că este vorba despre un filaj al serviciilor secrete. Ea a precizat că vizita ei la Paris a fost în weekendul de Valentine's Day, în 2014, iar întâlnirea cu Alina Bica a fost întâmplătoare. 

Șefa DIICOT a transmis un comunicat oficial în care refuză să comenteze aceste fotografii făcute în timpul concediului, dar a dat mai multe declarații pentru presă în care a recunoscut relația de amiciție cu Elena Udrea.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă