12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialPrincipala problemă a smartphone-ului Galaxy S6

Principala problemă a smartphone-ului Galaxy S6

Deşi speram ca problema bloatware-ului să fi fost remediată pe Galaxy S6, Samsung se pare că a făcut-o mai gravă ca niciodată pentru utilizatori.

Pentru o perioadă destul de lungă de timp au apărut speculaţii legate de numărul aplicaţiilor pe care Samsung a decis să le preinstaleze pe cele mai recente vârfuri de gamă ale sale, Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge. Pentru că au trecut deja câteva săptămâni de când respectivele dispozitive au ajuns în teste, au început să circule pe internet şi răspunsurile la majoritatea întrebărilor.

În urmă cu aproximativ jumătate de an, când Samsung lansa Galaxy Note 4, respectivul smartphone avea 50 de aplicaţii preinstalate. Această valoare a crescut la 56 în cazul Galaxy S6. Pe lângă aplicaţiile proprietare Samsung, precum S-Voice sau S-Healt, cele mai previzibile sunt aplicaţiile Google: Gmail, YouTube, Google+, Google Drive, Play Newsstand, Play Movies, Play Games, Play Music şi nu numai. La acestea se adaugă programele celor de la Microsoft: Word, PowerPoint, Excel, OneNote, OneDrive şi Skype. Din motive greu de înţeles, fiecare S6 are din start WhatsApp, Instagram şi alte câteva aplicaţii pentru socializare virtuală. La acestea se mai adaugă aplicaţiile proprietare ale operatorilor de telefonie, care în unele cazuri pot ajunge fără probleme la cinci, şase.

Citește continuarea textului pe Playtech.ro.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă