17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialProtest față de Ordonanța 13 și PSD în Singapore

Protest față de Ordonanța 13 și PSD în Singapore

Români aflați în întreaga lume protestează față de Ordonanța 13 de modificare a Codului Penal, dar și împotriva PSD. Printre ei, marinari aflați în diverse porturi.

Unul din cele mai recente proteste a avut loc în Singapore. Peste 20 de români care fac parte din echipajul unei nave de pasageri a transmis, prin intermediul rețelelor de socializare, două mesaje guvernanților: ”Rușine, PSD” și ”Dragnea, nu uita, va veni și vremea ta”.

”Este a doua zi de proteste în Singapore. Suntem solidari cu strada. Numai împreună aducem schimbarea”, este mesajul lor.

Am stat de vorbă cu unul dintre ei, Valentin Tănăsescu. ”O să protestăm și mâine, și poimâine. Sperăm să se schimbe ceva, măcar să abroge ordonanța, dacă nu cumva mai mult. Ne-am gândit că trebuie să facem ceva, chiar dacă suntem departe. Avem copii acasă, ne pasă de ei, de familiilor noastre, de viitorul lor”, a spus el.

”Suntem foarte revoltați pe ceea ce se întâmplă în țară. Încercăm și noi să ajutăm cum putem”, ne-a spus un alt român de pe navă, George Hagi.

Toți românii din echipaj, circa 30, sunt nemulțumiți de ordonanță, spune el, dar și de măsurile economice ale Guvernului Grindeanu, care nu îi avantejează pe marinari.

Cele mai citite

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Importanța testelor de screening pentru femei – Pasul esențial către o sănătate durabilă

Datorită progreselor rapide ale tehnologiei aplicate în medicină, femeile pot face teste de screening pentru a depista la timp boli grave, bolile canceroase, în...

ELCEN o acuză pe Firea că a mințit la Realitatea Plus, în legătură cu falimentul RADET

Se încearcă din nou inducerea în eroare a opiniei publice în sensul în care ELCEN este considerată cauza falimentului RADET, transmit reprezentanții Electrocentrale București. Vă...
Ultima oră
Pe aceeași temă