13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialPSD, despre moartea lui Sergiu Nicolaescu: Maestrul a fost un model pentru...

PSD, despre moartea lui Sergiu Nicolaescu: Maestrul a fost un model pentru generaţii întregi

Partidul Social-Democrat a transmis, joi, un mesaj de condoleanţe în urma decesului regizorului şi colegului lor de partid, Sergiu Nicolaescu.

“Maestrul Sergiu Nicolaescu a fost un regizor excelent, un model pentru generaţii întregi, iar apropierea sa faţă de oameni a contribuit fără îndoială la unitatea spirituală a românilor. Pentru Partidul Social Democrat, Sergiu Nicolaescu a fost, pe lângă toate acestea, şi un coleg extraordinar, un exemplu de urmat, un om din a cărui moralitate ireproşabilă am avut întotdeauna ceva de învăţat”, se arată în mesajul PSD.

“Sergiu Nicolaescu a fost şi va rămâne una dintre cele mai de preţ stele ale României. Maestrul lasă în urma sa o adevărată epocă a cinematografiei româneşti, o epocă ce nu va fi uitată niciodată. Sincere condoleanţe familiei îndoliate şi Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis social-democraţii.

Pe 13 decembrie, Sergiu Nicolaescu le-a adresat mulţumiri colegilor din Senat pentru perioada petrecută împreună. Atunci regizorul a precizat că nu a mai candidat pentru un nou mandat deoarece mai are puţini ani de trăit.

Nicolaescu a murit joi dimineaţă, la Spitalul Elias. El a fost operat pe 28 decembrie de peritonită.

Citeşte Sergiu Nicolaescu a MURIT

Sergiu Nicolaescu, în Senat: Mai am puţini ani de trăit, vă spun sincer “La revedere! “

Cele mai citite

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...
Ultima oră
Pe aceeași temă