14.6 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialPutin explică care sunt incovenientele de a fi președinte

Putin explică care sunt incovenientele de a fi președinte

Funcţia de preşedinte comportă mai multe inconveniente în raport cu viaţa oamenilor obişnuiţi, a spus şeful statului rus, Vladimir Putin, într-un documentar al postului de televiziune Rossia 1, potrivit Mediafax

“Nu poţi să mergi la cinematograf, nici la teatru, nici la cumpărături”, a explicat Vladimir Putin în documentarul intitulat “Preşedintele”, difuzat în contextul aniversării a 15 ani de când a preluat puterea,  relatează agenţia Sputnik. 

Însă, Putin a explicat că acestea sunt pierderi minore comparativ cu rolul pe care îl are în calitate de președinte, acela de a face tot posibilul pentru popor. 

“Dar acestea nu sunt pierderi mari în comparaţie cu ceea ce destinul şi poporul oferă celui care se află în locul meu, şi anume o posibilitate de a contribui într-o manieră maximală, de a face tot posibilul (…) pentru ţară, pentru popor. Aceasta compensează totul“, a apreciat Putin.

Vladimir Putin a devenit preşedinte interimar al Rusiei pe 31 decembrie 1999, după ce Boris Elţîn îşi dăduse demisia. El a fost ales preşedinte în alegerile din 2000 şi reales în 2004 şi 2012. Între 2004 şi 2008, Vladimir Putin a deţinut funcţia de premier. Actualul mandat al preşedintelui rus expiră în 2018.

Cele mai citite

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă