25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialRadu Jude: Mă bucur pentru menţiunea de la Cannes

Radu Jude: Mă bucur pentru menţiunea de la Cannes

Regizorul Radu Jude a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX că se bucură pentru menţiunea obţinută de scurtmetrajul său "Trece şi prin perete" în secţiunea Quinzaine des Réalisateurs de la Festivalul de Film de la Cannes, afirmând că speră ca "mai multe festivaluri să fie interesate de peliculă".

"Sper ca mai multe festivaluri să fie interesate de acest film şi că poate o să-l vindem pe undeva, pe la nişte televiziuni, astfel încât mare parte din echipa care a lucrat gratis la acest scurtmetraj să poată fi şi plătită, eventual, de către noi. Acesta este lucrul care mă interesează cel mai mult", a declarat pentru MEDIAFAX Radu Jude.

De asemenea, acesta a precizat că se bucură pentru menţiunea obţinută. "Ne bucurăm. Mă bucur foarte mult pentru actori, pentru cei care au jucat. Pentru Sofia Nicolaescu şi pentru ceilalţi. Le sunt foarte recunoscător tuturor", a mai precizat acesta.

Regizorul Radu Jude a primit, vineri seară, o menţiune specială pentru scurtmetrajul "Trece şi prin perete/ It Can Pass Through the Wall", în secţiunea Quinzaine des Réalisateurs a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes 2014.

Cele mai citite

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor, în următoarele zile. Temperaturile vor urca la 28 de grade, după 15 mai

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor ţării în următoarele zile, însă de la mijlocul săptămânii viitoare maximele termice vor atinge 28 de grade...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...
Ultima oră
Pe aceeași temă