14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialRadwanska, după cucerirea Turneului Campioanelor: "Nu m-am așteptat deloc!" Prima reacție a...

Radwanska, după cucerirea Turneului Campioanelor: “Nu m-am așteptat deloc!” Prima reacție a polonezei

Agnieszka Radwanska a spus, după ce a câștigat Turneul Campioanelor 2015, că nu s-a așteptat la acest titlu de final de an. Poloneza a avut un meci strâns cu Petra Kvitova, însă a spus că jucătoarea din Cehia a slăbit puțin ritmul în runda a treia.

“A fost incredibil. Nu m-am așteptat deloc la așa ceva, mai ales că începului de an nu a fost unul grozav. Cred că problema se pune în felul următor: Nu contează cum începi, ci cum termini. Chiar nu găsesc cuvinte pentru ceea ce am simțit pe teren. Cu siguranță nu m-am așteptat la asta”, a spus Radwanska, după ce a cucerit trofeul.

Citește și Turneul Campioanelor Singapore 2015: Rezultatele complete și clasamentul grupelor

Poloneza spune că Petra Kvitova a rupt ritmul meciului și a început să joace un tenis de cea mai bună calitate în setul al doilea, motiv pentru care ea nu și-a mai putut face jocul. “Cred că Petra a jucat puțin mai bine după primul set. În primul set a făcut câteva erori și cred că apoi a început să joace un tenis cu adevărat agresiv, cu mingi foarte lungi, după care a trebuit să alerg, chiar în spatele numelui Singapore de pe teren. Pur și simplu juca cel mai bun tenis al ei și nu puteam face mare lucru. Cred că a jucat mai agresiv și totul începea să decurgă în favoarea sa. Apoi am reușit să mai reduc puțin din diferență, în setul al treilea, după care totul s-a încheiat în acest fel.”

Radwanska, favorita numărul 5, a învins-o pe Petra Kvitova, cap de serie 4, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-3, în finala Turneului Campioanelor, de la Singapore, trecându-și pentru prima dată în palmares acest trofeu după șapte ediții jucate.

Citește și Radwanska a câștigat Turneul Campioanelor 2015, după finala cu Kvitova. Cum arată alături de trofeul de la Singapore!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă