17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialRăzbunare: O falsă tentativă de asasinare a lui Obama

Răzbunare: O falsă tentativă de asasinare a lui Obama

Un bărbat în vârstă de 30 de ani s-a răzbunat pe colegul său de apartament reclamând că acesta are de gând să-l asasineze pe președintele Obama.

Potrivit Mediafax, Juan Medina este acuzat că a sunat la poliţie la 29 august, afirmând că fostul lui coleg de apartament este în drum către New York, înarmat cu două puşti de asalt, pentru a-l ucide pe preşedinte, care la momentul respectiv se afla în vizită în această regiune.

Acuzarea afirmă că Medina a făcut acest lucru pentru a se răzbuna pe colegul lui deoarece acestea ieşea cu una dintre prietenele sale. La telefon, el s-a recomandat drept "Hassan" şi a dat adresa prietenului său din Connecticut (nord-est).

Bărbatul a fost arestat miercuri dimineaţa la Yonkers, o periferie a New York-ului, şi a compărut ulterior în faţa unui tribunal federal care l-a eliberat în schimbul unei cauţiuni de 25.000 de dolari.

Această falsă mărturie l-ar putea costa cinci ani de închisoare.

Presupusul suspect l-a denunţat la rândul lui la poliţie pe autorul acestei farse, mai scrie Mediafax.

Abia după trei interogatorii cu Secret Service Medina a recunoscut că a sunat de pe o cartelă preplătită pe care ulterior a vândut-o.

Cele mai citite

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Slănic Prahova: Urmează noi evacuări ale populației din zona craterului produs

Alți locuitori din Slănic, din apropierea craterului produs de surparea unei străzi, vor fi evacuați, joi, după ce autoritățile din Prahova au primit informațiile...

Amenzi de 4,6 milioane de euro pentru 29 de retaileri. Plus: deconectarea și telemunca în UE

Comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, Nicolas Schmit, a declarat, cu ocazia zilei de 1 mai, că telemunca şi deconectarea trebuie să...
Ultima oră
Pe aceeași temă