15.4 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialReamenajarea unei bucatarii pastrand elementele decorative originale

Reamenajarea unei bucatarii pastrand elementele decorative originale

Stiti expresia “Old is better”? Ei bine, se pare ca afirmatia este valabila si pentru aceasta bucatarie care dateaza din 1755. Amenajarea dovedeste ca ceea ce este vechi devine nou si din nou la moda.

Vi se pare ca bucataria dvs. trebuie renovata? Imaginati-va ce a gandit proprietarul acestei locuinte cand a vazut pentru prima data acest spatiu de gatit intr-o casa din 1.700.

Din fericire, arhitectul care s-a ocupat de reamenajare a salutat provocarea de a readuce incaperea la vechea ei glorie. Impreuna cu partenerul sau a adus un omagiu trecutului, facand doar cateva upgrade-uri moderne in decor.

Ceea ce s-a adaugat in amenajare sunt corpurile de iluminat moderne, care creeaza un contrast puternic cu amenajarea rustica. In loc sa inlocuiasca podeaua originala, arhitectul a preferat sa o completeze acolo unde avea “lacune”. De asemenea, a reconditionat insula de bucatarie, iar aragazul vechi a fost vopsit in crem.

Proprietarul si-a dorit o bucatarie fara dulapuri superioare, care ar fi creat o senzatie apasatoare, avand in vedere grinzile impunatoare si plafonul nu foarte inalt. Dulapurile vopsite in gri si albastru echilibreaza nuantele calde ale lemnului original.

Sursa foto: www.countryliving.com

Cele mai citite

Recent eliberat din închisoare, prins în flagrant în timp ce transporta 7 grame de heroină

La data de 26.04.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au decis reținerea unui individ,...

FOTO. Parcul Liniei din sectorul 6, în faza a doua. Este cel mai lung parc liniar din Europa

Parcul Liniei 2 din Sectorul 6 al Bucureștiului a fost inaugurat duminică, fiind a doua fază a acestui proiect ambițios. Amenajat de Primăria Sectorului...

Israelul continuă să trimită ajutoare în Gaza. Ce spun oficialii

Ajutorul umanitar care va intra în Fâșia Gaza se va intensifica în zilele următoare, a declarat duminică armata israeliană, potrivit Reuters. "În ultimele săptămâni, cantitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă