13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialRegele internațional al romilor, Dorin Cioabă, a votat pentru ”o țară fără...

Regele internațional al romilor, Dorin Cioabă, a votat pentru ”o țară fără discriminare”

Autointitulatul rege internaţional al romilor, Dorin Cioabă, a mers la secția de votare din Sibiu de care aparține, alături de 30 de persoane. El a spus că a votat "pentru un preşedinte bun și pentru o ţară prosperă şi fără discriminare”, conform Mediafax.

Preşedintele Partidului Alianţa Democrată a Romilor (PADR), Dorin Cioabă, a ţinut, duminică, la Biserica Penticostală din cartierul Turnişor, municipiul Sibiu, slujba obişnuită de duminică, el fiind şi pastor al acestei biserci.

La finalul slujbei, Dorin Cioabă a spus că el și cele 70 de persoane aflate în biserică s-au rugat "pentru ca Dumnezeu să le ajute să aleagă un preşedinte bun”.

De la biserică, Dorin Cioabă, însoţit de un alai de aproximativ 30 de persoane care au purtat steagul României, dar şi steaguri ale etniei romilor, a mers la secţia de votare de care aparţine şi a votat, alături de ceilalţi.

"Am votat pentru un preşedinte bun pentru România, o ţară prosperă şi fără discriminare”, a declarat Dorin Cioabă, la ieşirea din secţia de votare.

În judeţul Sibiu, numărul persoanelor cu drept de vot înscrise pe listele electorale pentru alegerile prezidenţiale este de 376.750, fiind amenajate 370 de secţii de votare.

Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă