16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialReţetă simplă: Peşte la cuptor picant, cu brânză şi smântână

Reţetă simplă: Peşte la cuptor picant, cu brânză şi smântână

Peştele la cuptor picant, cu avocado, brânză şi smântână este delicios şi se pregăteşte în aproximativ 30 de minute, după reţeta sugerată de allrecipes.com.

Ingrediente

  • 680 g de file cod
  • 200 g de salsa
  • 200 g de brânză rasă
  • 100 g de fulgi de porumb striviţi
  • un avocado feliat
  • 50 g de smântână

Mod de pregătire

Se preîncălzeşte cuptorul la 200 de grade Celsius şi se unge cu unt sau ulei o tavă de 20 x 30 cm.

Se clăteşte carnea de peşte cu apă rece, după care se usucă cu prosoape de hârtie.

Apoi, se aşază bucăţile de file în tava regătită, după care se toarnă salsa şi deasupra. Se adaugă brânza rasă şi fulgii de porumb.

Se dă la cuptor, pentru aproximativ 15 minute.

Se serveşte acoperit cu smântână şi felii de avocado. 

Cele mai citite

ONU a estimat la 30-40 de miliarde de dolari cheltuielile pentru reconstrucţia Fâşiei Gaza

Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) a estimat joi la 30-40 de miliarde de dolari costurile pentru reconstrucţia Fâşiei Gaza, distrusă după aproape şapte luni de...

Dan Șucu, prima reacție după ce Rapidul a ratat toate obiectivele în acest sezon

După ce Rapidul a ratat toate obiectivele în acest sezon, Dan Şucu se declară dezamăgit și afirmă că managerii nu au apărat interesele clubului...

Iohannis, premiat de Consiliul Atlantic, în America

Consiliul Atlantic îl va onora în acest an pe preşedintele Klaus Iohannis cu Distinguished International Leadership Award pentru cariera sa remarcabilă, pentru conducerea exemplară...
Ultima oră
Pe aceeași temă