20.3 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialRețeta zilei: Rasol de miel și cartofi la cuptor cu rozmarin

Rețeta zilei: Rasol de miel și cartofi la cuptor cu rozmarin

Vă prezentăm o rețetă gustoasă de weekend: rasol de miel și cartofi la cuptor cu rozmarin. 

Ingrediente

* rasol de miel – 6 bucăți

* supă de pui cât să acopere bucățile de rasol

* morcov

* ceapă

* sare după gust

* cartofi

* usturoi

* cimbru

Mod de preparare

Bucățile de rasol se lasă la marinat cu cimbru și usturoi timp de 24 de ore. După ce se scot, se perpelesc în tigaie, iar apoi se dau la cuptor cu supa de pui și cu legume (morcov, ceapă). Se scot și se reduce zeama până ajunge la vâscozitatea de sos. Se servesc cu cartofi la cuptor, cu usturoi și cimbru.

Chef Sorin Petru Cucu, Restaurant Mahala

Cele mai citite

Sfânta Lumină va fi adusă, sâmbătă seara, de la Ierusalim

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, sâmbătă seara, de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va...

Gabriela Firea pregătește o concurență serioasă pentru Nicușor Dan în Alegerile Locale

Depunerea candidaturii reprezentantului PSD pentru functia de primar general al capitalei, in Bucuresti, 28 aprilie 2024. Inquam Photos / Octav Ganea

Incendiu puternic în nordul Capitalei. 20 de persoane au fost evacuate

Un incendiu violent a izbucnit în nordul Capitalei, cartierul Aviației, la un bloc aflat în construcție. Fumul dens este vizibil de la kilometri distanță,...
Ultima oră
Pe aceeași temă