14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. Istoria fotografiei, în zece imagini de poveste

REVISTA BLOGURILOR. Istoria fotografiei, în zece imagini de poveste

Bloggerii scriu, miercuri, despre problemele tehnice ale avioanelor românești, dar și cum arată istoria ultimilor zece ani, în fotografii.

Moise Guran a povestit, pe blogul Biziday, experiența prin care a trecut când a zburat cu avionul spre Timișoara. Întrucât aeronava, la bordul căreia se afla jurnalistul, întâmpina anumite probleme tehnice, pasagerii au fost rugați să aștepte, pe pistă, până la soluționarea problemei. ”Țin să vă împărtășesc întâi neplăcuta senzație pe care o ai când stai în avion pe pistă și ți se comunică faptul că așteptăm să se repare nuștiuce la Romatsa, pentru a primi acordul de decolare. Nu că-i rău în avion, e bine, îți dau sandviciuri, ai aer condiționat, dar e imposibil să nu te gândești… dar dacă se defecta nuștiuceul ăla de la Romatsa după ce decolam?”, a scris Guran. Precizările jurnalistului vin în contextul grevei de la ROMATSA.

Victorkapra.ro ne prezintă istoria fotografiei în zece imagini emblematice. Canon Europe și Getty Images au publicat o serie de fotografie pentru istoria lumii din ultimii zece ani, realizate de cei mai buni fotografi din lume. ”E un mod de sărbătorii zece ani de existență a gamei Canon EOS 5D”, spune bloggerul.

Cele mai citite

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă