23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialRoland Garros 2015: Tecău și Rojer, în semifinale! Cea mai bună performanță...

Roland Garros 2015: Tecău și Rojer, în semifinale! Cea mai bună performanță de la Paris

Horia Tecău și coechipierul său, olandezul Jean-Julien Rojer, capi de serie numărul 5, s-au calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros. Românul a reușit cea mai mare performanță a sa la Paris.

Tecău şi Rojer s-au impus, în sferturile turneului de dublu, cu scorul de 6-3, 6-3, în fața cuplul Vasek Pospisil/Jack Sock (Canada/SUA), cap de serie numărul 2, după o oră și cinci minute.

În penultimul act, perechea Tecău/Rojer va întâlni cuplul Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia), cap de serie numărul 3.

Dodig și Melo au trecut, în sferturi, cu scorul de 6-3, 7-6 (8), de cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), cap de serie numărul 8.

Cea de a doua semifinală va fi disputată între perechea americană Bob Bryan/Mike Bryan, cap de serie numărul unu, şi cuplul italian Simone Bolelli/Fabio Fognini, cap de serie numărul 6.

Pentru calificarea în semifinale, Tecău şi Rojer vor primi 720 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 112.500 de euro.

Tecău a reușit performanța carierei sale la Roland Garros, după ce în 2011, când făcea pereche cu suedezul Robert Lindstedt, s-a oprit în sferturi.

Cele mai citite

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...

Aglomeraţie pe drumurile dinspre mare și munte spre Capitală. Rute alternative

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este inregistrată aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă