16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialSabău: "O să lucrez în continuare cu Simona Halep." Românca menține suspansul

Sabău: “O să lucrez în continuare cu Simona Halep.” Românca menține suspansul

Simona Halep încă nu a anunțat care va fi antrenorul său în anul 2016, însă Răzvan Sabău, cel care o pregătește începând din vară, spune că el o va antrena pe româncă și în sezonul viitor.

“O sa lucrez in continuare cu Simona Halep”, a declarat Razvan Sabau, conform Ziare.com. Cu toate acestea Simona Halep încă nu a confirmat dacă va continua sau nu cu Sabău anul viitor. Românca a declarat, duminică, la revenirea în România, pe Aeroportul Herni Coandă, că va anunța în decursul acestei săptămâni numele viitorului antrenor.

Citește și Clasament WTA: Chris Evert, lider mondial. Ierarhia tenisului feminin a împlinit 40 de ani

Răzvan Sabău, 38 ani, a început colaborarea cu Halep în această vară, după ce a încetat colaborarea cu Patricia Maria Țig (21 ani) iar Simona a renunțat la Victor Ioniță. 

Simona Halep a colaborat la turneele importante din acest an cu Darren Cahill, în special la Turneul Campioanelor, de la Singapore, acolo unde a fost eliminată în faza grupelor, din postura de principală favorită. Cu toate că s-a vorbit despre posibilitatea ca australianul să o antrenze pe româncă full-time, românca nu a confirmat acest lucru. Mai mult, Cahill a postat un mesaj pe o rețea de socializare, în care a lăsat de înțeles că a încheiat colaborarea cu Halep.

“Mulţumesc pentru că mi-ai dat ocazia să petrec timp cu tine şi cu echipa ta în acest an, Simo. A fost o plăcere să lucrez cu tine. Multe mulţumiri celor de la Adidas, pentru că au făcut posibil acest lucru. Bucură-te de această pauză şi odihneşte-te”, a scris Cahill.

 

 

Cele mai citite

Olympiakos Pireu și Fiorentina, cu un pas în finala Europa Conference League

Olympiakos Pireu și Fiorentina sunt favorite la calificarea în finala ediției din acest an a Europa Conference League, după ce s-au impus, joi seară,...

Iga Swiatek şi Arina Sabalenka se vor duela în finala turneului de la Madrid

La fel ca anul trecut, finala turneului WTA 1000 de la Madrid le va pune față în față pe poloneza Iga Swiatek şi belarusa...

Lionel Messi, de neoprit la 36 de ani! A fost desemnat jucătorul lunii în America

Argentinianul Lionel Messi, care în acest moment evoluează la formația Inter Miami, a fost votat cel mai bun jucător al lunii aprilie în liga...
Ultima oră
Pe aceeași temă