16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialBucurești: 165 de urgențe, în cinci ore

București: 165 de urgențe, în cinci ore

Între orele 07.00 și 12.00, 165 de urgențe s-au înregistrat în Capitală, a anunțat Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, citat de Mediafax.

Zece persoane au avut nevoie de îngrijiri din cauza căldurii, ele leșinând pe stradă, a declarat medicul Alis Grasu.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI) a mai spus că, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1.346 de solicitări, 646 fiind urgenţe, dintre care 52 au fost cazuri de lipotimie în locuri publice.

Alis Grasu a adăugat că numărul solicitărilor a crescut cu 25 la sută faţă de duminică.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de caniculă, valabilă miercuri şi joi, în toate judeţele ţării fiind anunţate temperaturi care pot ajunge până la 38 de grade şi un indice de temperatură-umezeală care va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

În Capitală, la ora 13.00, la staţia meteorologică Băneasa se înregistra o temperatură de 32,5 grade, iar la staţia Filaret erau 3,3 grade.

Cele mai citite

Euro este în ușoară scădere. Ce se întâmplă cu dolarul?

Moneda naţională s-a apreciat luni în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9758 lei, în scădere...

Schimbări importante în Cehia pentru cuplurile de același sex

Începând cu anul viitor, cuplurile de același sex din Republica Cehă vor beneficia de majoritatea drepturilor acordate persoanelor căsătorite, cu excepția dreptului la căsătorie,...
Ultima oră
Pe aceeași temă