16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialSCANDAL între vânzători și polițiști, într-o piață din Bacău. Cum a fost...

SCANDAL între vânzători și polițiști, într-o piață din Bacău. Cum a fost aplanat conflictul

Zece comercianţi din municipiul Bacău au fost amendaţi în urma unei altercaţii între mai mulţi vânzători şi poliţişti locali, informează Mediafax.

Scandalul a izbucnit, miercuri, în urma unor neînţelegeri între mai mulţi comercianţi şi administratorul pieţei de gros din municipiu, care a sunat la numărul de urgenţă al Poliţiei Locale pentru a solicita intervenţia forţelor de ordine, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Bacău.

Mai mulţi poliţişti locali au intervenit şi au reuşit să aplaneze conflictul, însă, în momentul în care aceştia întocmeau procesele-verbale de sancţionare a comercianţilor implicaţi, scandalul a reizbucnit, în zonă venind şi alţi vânzători.

Unul dintre aceştia a încercat să lovească un alt comerciant cu un baston metalic, însă poliţiştii s-au opus, ulterior rezultând o încăierare generală.

“În momentul în care forţele de ordine încercau să despartă persoanele implicate în conflict, a fost avariată şi autospeciala de intervenţie a Poliţiei Locale. În cele din urmă, s-a reuşit dispersarea comercianţilor, zece dintre aceştia fiind sancţionaţi contravenţional cu câte 500 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Bacău, Florin Podoleanu.

Pe lângă amenzi, poliţiştii locali şi-au sesizat colegii de la Poliţia Naţională, instituţie care a întocmit un dosar penal în acest caz, pentru ultraj.

 

Cele mai citite

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...
Ultima oră
Pe aceeași temă