12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialSe circulă în condiții de iarnă pe Valea Prahovei. DN1 DN1A...

Se circulă în condiții de iarnă pe Valea Prahovei. DN1 DN1A și DN73 sunt acoperite cu zăpadă

Pe Valea Prahovei, ninge, iar DN1 este deja acoprit cu un strat de zăpadă. Drumarii acționează cu material antierapant. Și pe DN1A, și DN73, un strat subțire de zăpadă s-a depus, spun autoritățile. Polițiștii îi avertizează pe șoferi să conducă prudent și să-și doteze mașinile cu anvelope de iarnă, dacă trec prin zonele respective.

DN 1A, între kilometrul 155 și kilometrul 161, respectiv de la ieșirea din localitatea Cheia până la limita cu județul Brașov, ninge, iar carosabilul este acoperit cu un strat de 1-2 cm de zăpadă frământată. În zonă se acționează cu trei utilaje de deszăpezire.

Temperaturile în acest week-end vor scădea cu până la 15 grade față de cele din zilele trecute.

Joi, vremea se va răci accentuat şi în Bucureşti. Cerul va fi noros, temporar va ploua, iar în aceste condiţii temperatura nu va fi mai mare de 10 grade, arată Realitatea TV.

Vineri, tot vreme rece. Mai rece decât în mod normal la această dată, în special în regiunile extracarpatice. În jumătatea de est a ţării ploile vor cădea pe arii extinse, iar în zona montană înaltă precipitaţiile pot fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În restul zonelor, printre nori se mai arată şi soarele şi plouă mai puţin. Maximele vor fi cuprinse între 6 grade în Moldova, la Suceava şi 15…16 grade în regiunile vestice.

Tot pe DN1, circulația este îngreunată, joi dimineață, din cauza unui accident grav.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că,accidentul s-a produs pe  DN1 Bucureşti – Ploieşti, în zona aeroportului Otopeni. Au fost implicate două autoturisme Din primele informații, reiese că în urma producerii accidentului o persoană a fost rănită. 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă