15.4 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialSebastian Ghiță, după audieri: Sunt nevinovat și voi demonstra acest lucru

Sebastian Ghiță, după audieri: Sunt nevinovat și voi demonstra acest lucru

Deputatul PSD Sebastian Ghiță, vineri dimineața, a declarat la ieșirea din DNA Ploiești că este nevinovat și că va demonstra aceste lucru. 

Ghiță a precizat că și Curtea Constituțională a României (CCR) a arătat că nu i se poate interzice unui parlamentar să își exrecite funcția. 

”Sunt nevinovat și voi demonstra acest lucru. Comisia juridică a elaborat un document în care a precizat că poziția sa este că mandatul unui parlamentar nu poate fi întrerupt și nu i se poate interzice să-și exercite funcția”, a explicat Ghiță. 

Citește și: Sebastian Ghiţă și Alexandru Iacobescu, la audieri la DNA Ploiești

Referitor la împrumutul pe care i l-a făcut lui Iacobescu, directorul RTV care a fost și el audiat vineri la DNA, Ghiță a precizat că este o chestiune privată care îi privește pe ei doi și nu se cade să vorbească public despre acest lucru. 

Procurorii DNA Ploieşti l-au anunţat pe Sebastian Ghiţă, în 24 iunie, că a fost extinsă urmărirea penală pe numele său pentru noi fapte de corupție comise de când acesta este parlamentar, dar și înaintea mandatului și, totodată, au extins și sechestrul asigurător asupra bunurilor acestuia.

Citește și: Ce spune şeful CCR despre interdicţia impusă lui Sebastian Ghiţă de a nu îşi exercita mandatul de deputat

Cele mai citite

Alex Creţ, medalie de bronz la Campionatele Europene de judo

Judoka Alex Creţ a cucerit medalia de bronz la categoria 90 kg, la Campionatele Europene de judo de la Zagreb. Creţ l-a învins în turul...

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 28 aprilie 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 28 aprilie 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 28 aprilie...

FOTO. Parcul Liniei din sectorul 6, în faza a doua. Este cel mai lung parc liniar din Europa

Parcul Liniei 2 din Sectorul 6 al Bucureștiului a fost inaugurat duminică, fiind a doua fază a acestui proiect ambițios. Amenajat de Primăria Sectorului...
Ultima oră
Pe aceeași temă