12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialSimona Halep, după meciul cu Vaidisova: "A fost greu, nu sunt adaptată...

Simona Halep, după meciul cu Vaidisova: “A fost greu, nu sunt adaptată 100%”

Simona Halep, cap de serie 3, a spus că încă nu este adaptată complet la turneul de la Miami. Ea s-a calificat în turul al treilea al competiției, după ce a trecut de Nicole Vaidisova.

“A fost un meci dificil. Nu știam până acum cum evoluează adversara. Este greu să joci cu cineva pe care nu-l cunoști. Am încercat să dau totul până la final. A fost greu, nu sunt adaptată 100%. Muncesc în fiecare zi și încerc să fiu din ce în ce mai bună. Sunt unele diferențe între Indian Wells și Miami și încerc să-mi păstrez mintea cât mai limpede”, a spus Simona, după meci.

Citește și Simona Halep a trecut de Vaidisova, scor 6-4, 2-6, 6-1 după un meci întrerupt de ploaie. Cine urmează

Meciul cu Vaidisova nu a fost unul foarte dificil, în condițiile în care în setul al doilea, în care s-a impus cehoaica, Simona a avut un joc foarte slab. În schimb, când e evoluat la nivel foarte ridicat, adversara a cedat fără drept de apel.

Simona Halep s-a impus cu scorul de 6-4, 2-6, 6-1, în turul al doilea, în fața cehoaicei Nicole Vaidisova (328 WTA), care a beneficiat de un wild-card.

Partida a fost întreruptă de ploaie vreme de 11 minute, între primele două seturi.

Citește și Miami 2015: Simona Halep o poate depăși pe Șarapova. Cum va redeveni numărul 2 mondial, după eliminarea rusoaicei

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă