13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep joacă, vineri, cu Agnieszka Radwanska, în sferturile de finală ale...

Simona Halep joacă, vineri, cu Agnieszka Radwanska, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati

Jucătoarea română de tenis Simona Halep joacă, vineri, cu poloneza Agnieszka Radwanska, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Cincinnati, informează Agerpres.

Halep a trecut, pentru a treia oară, în sferturile de finală ale turneului organizat în Cincinnati. Ea a învins-o pe jucătoarea australiată Daria Gavrilova, cu 6-1, 6-2. 

„E foarte cald. După primul set, soarele m-a afectat foarte tare și nu am avut așa multă energie. Sunt fericită că am putut termina meciul”, a declarat Simona Halep după partidă.

Simona Halep a comentat în câteva cuvinte meciul cu Gavrilova: „Știam că trebuie să fiu agresivă, să nu o las să vină peste mine, deoarece poate juca foarte bine cu forehand-ul. Am deschis unghiurile, am servit destul de bine și am returnat tare pe al doilea serviciu”.

Radwanska a trecut cu 6-7 (1), 6-4, 6-0 de britanica Johanna Konta în optimi. Poloneza are 4-3 în meciurile directe cu Halep, ea reușind și cea mai recentă victorie, anul trecut, în grupă la Turneul Campioanelor de la Singapore, cu 7-6 (5), 6-1.

Turneul este dotat cu premii totale de 2.503.250 dolari.

Cele mai citite

Mesajul lui Putin către români

Părintele regizor Ciprian Mega din Oradea s-a bucurat de un tur de forță la Moscova, grație ultimei sale producții cinematografice “21 de rubini.” Marele...

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...

Mesajul lui Putin către români

Părintele regizor Ciprian Mega din Oradea s-a bucurat de un tur de forță la Moscova, grație ultimei sale producții cinematografice “21 de rubini.” Marele...
Ultima oră
Pe aceeași temă