13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialSorin Oprescu: Hala Matache, reconstruită 50 de metri mai în spate

Sorin Oprescu: Hala Matache, reconstruită 50 de metri mai în spate

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a spus într-un interviu difuzat de Pro TV că Hala Matache va fi ridicată la 50 de metri distanţă faţă de locul în care s-a aflat iniţial. Edilul a promis că se vor păstra elementele orginiale ale monumentului.

“Asta o spun de patru ani de zile. Tot ce s-a întâmplat în aceşti patru ani nu au fost decât frâne puse de o parte a societăţii civile. A ajuns toat lumea s vad câtâ minciună este în treaba asta – opt plângeri penale că am distrus monumente istorice, şase procese, dintre care două la Cluj şi patru în Bucureşti. A stat pe loc, dintr-o ambiţie idioată a unuia care nu are niciun fel de legătură, ci caută simboluri pentru care trebuie să se lupte”, a declarat Sorin Oprescu, duminica dimineaţă, la Pro Tv, potrivit Agerpres.

La începutul acestei săptâmâni, preşedintele Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, Nicuşor Dan, a declarat că va depune o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 împotriva PMB şi Ministerului Culturii.

Cele mai citite

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă