11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO+VIDEO. A doua alarmă falsă în București,într-o singură zi. Circulația la metrou...

FOTO+VIDEO. A doua alarmă falsă în București,într-o singură zi. Circulația la metrou a fost reluată, după aproape o oră, după ce într-un vagon fusese găsit un colet suspect. Era vorba despre niște sucuri și un sandviș

UPDATE 20.10: Circulația a fost reluată la metrou, anunță Digi 24. În sacoșă, ar fi fost găsită sticle cu suc și un sandviș, pe care cineva le-ar fi uitat în metrou, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului General al Poliţiei Române, pentru Mediafax.

Totodată, IGPR a mai precizat că decizia de evacuare a populaţiei aflate în staţiile de metrou Izvor şi Unirii 1 a aparţinut Metrorex. 


 Directorul general al Metrorex, Marin Aldea, a declarat, pentru agenția Mediafax, că ”a fost evacuat trenul, au fost evacuaţi călătorii. Metroul a fost adus în staţia Unirii şi tras pe linia trei. S-a intrat pe procedura de evacuare a metroului, s-a evacuat şi Piaţa Unirii. Am anunţat ISU şi Poliţia şi s-a intrat pe procedură. În jurul orei 19.25 am aflat de această situaţie”.

Reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei au declarat că în zonă a fost trimis serviciul pirotehnic şi că, la momentul transmiterii ştirii, circulaţia metrourilor este oprită între staţiile Eroilor şi Timpuri Noi.


19,50: Stațiile de metrou Eroilor și Timpuri Noi au fost și ele evacuate, susțin martori oculari, după ce inițial fusese evacuată stația Izvor.


Stația de metrou Izvor din București a fost evacuată, vineri seară, după ce într-un vagon de metrou s-a găsit un pachet suspect, informează Digi 24.

Incidentul s-a produs în jurul orei 19,30. Circulația trenurilor de metrou între stațiile Piața Unirii și Eroilor este oprită pe ambele sensuri.

Alarma s-ar fi declanșat după ce un călător a sunat la 112, anunțând că a văzut un colet suspect într-un vagon care se afla, la acel moment, în stația Piața Romană. Trenul respectiv a fost, imediat după aceea, scos din circulație.

Prin difuzoare, călătorii din stațiile de metrou sunt informați, în acest moment, că metroul are o “problemă tehnică”.

Persoanele din exterior care vor să coboare în stația de metrou Izvor sunt oprite de poliție, fără a li se spune care este motivul. Un polițist a anunțat prin stația radio că un suspect ar fi fost reținut în stația Piața Unirii.

Citește și: Glumă proastă. Un adolescent a sunat la Poliție să anunțe că la Spitalul Militar din Capitală se află o bombă. Ce riscă cei care sună abuziv la 112

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă