12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialSteaua l-a luat pe Alexandru Maxim.

Steaua l-a luat pe Alexandru Maxim.

Marin Condescu, preşedintele de la Pandurii Tg Jiu, a comentat la Dolce Sport transferul lui Alexandru Maxim la Steaua, dezvăluind în exclusivitate în ce constă mutarea.

Oficialul gorjenilor a spus că Maxim va merge în Ghencea din vară, iar în schimbul lui vor veni Răduţ, Rocha şi Stanca, plus 500.000 de euro şi 20% dintr-un viitor transfer. De asemenea, gorjenii încearcă repatrierea unui alt jucător din Ghencea.

Am ajuns la un acord de principiu. I-am cerut pe Adi Rocha şi Stanca, plus transferul definitiv al lui Răduţ, plus 500.000 de euro şi 20% dintr-un eventual transfer, dar nu mai puţin de 500.000 de euro. Rocha vine din iarnă, iar Stanca vine din primăvară, pentru că acum avem deja trei portari, iar Steaua încă are nevoie de el.

Noi mai avem de luat câte 20% şi din transferurile lui Chiricheş şi Pintilii.

Sunt sigur că Maxim va da randament până în ultima etapă, sperăm să rămânem pe locul 2. De asta nu l-am dat de pe acum, vrem să terminăm pe locul 2.

Sperăm să reuşim şi negocierile cu Martinovici. Am stabilit deja cu el, este înclinat să vină la Pandurii din mai multe motive. Rămâne să luăm legătura şi cu cei de la Steaua ca să rezolvăm aceast transfer“, a spus Condescu la Dolce Sport.

Cele mai citite

Două locuințe din localitatea Voroneț au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu a afectat, sâmbătă, în ajunul Paştelui, două locuinţe din localitatea Voroneţ, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit...

Divina Revelație: Cele Zece Porunci de pe Muntele Sinai

Cele Zece Porunci, o listă de precepte religioase care, conform mai multor pasaje din Exod și Deuteronom, au fost revelate divin lui Moise pe...

Rareș Bogdan, atac la Nicușor Dan: A-i da un vot înseamnă a-l arunca pe apa sâmbetei

"Este important Bucureștiul și îl sprijinim cu toată forța pe Sebastian, dar în următoarele 40 de zile sper să nu va trebui să răspundem...
Ultima oră
Pe aceeași temă