21.5 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialSimona Halep a renunțat la Thomas Hogstedt

Simona Halep a renunțat la Thomas Hogstedt

Simona Halep, 3 WTA, a renunțat la colborarea cu suedezul Thomas Hogstedt, înțelegere care era valabilă pentru primele trei luni ale anului 2015. Hogstedt făcea parte din echipa jucătoarei de tenis, stabilită pentru anul în curs.

Simona a ales să nu mai prelungească înțelegerea pe care o avea cu Hogstedt. Românca va continua să se antreze doar cu Victor Ioniță, conform Digi Sport.

Până acum nu a venit nicio reacție oficială din partea echipei Simonei Halep. Hogstedt a fost consilierul Simonei, într-o echipă din care mai fac parte managerul Virginia Ruzici, fosta mare campioană de tenis, antrenorul Victor Ioniță, dar și Theodor Cercel – preparator fizic.

Suedezul, 51 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de tenis din circuit, el lucrând în trecut cu jucătoare precum Caroline Wozniacki, Maria Sharapova sau Na Li.

Simona a început colaborarea cu Hogstedt, o dată ce și-a anunțat echipa pentru anul 2015. Anterior, în 2014, ea a colaborat cu Wim Fissette, după care a renunțat la belgian după Turneul Campioanelor.

Cele mai citite

Curtea Penală Internațională cere arestarea șefilor Hamas dar și a premierului Netanyahu

Curtea Penală Internațională (CPI) cere arestarea principalilor lideri ai grupării Hamas dar și a premierului Israelului, Benjamin Netanyahu. Karim Khan, procurorul șef al CPI, a...

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă