14.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialSute de legitimații de călătorie, falsificate de angajații unei firme de transport...

Sute de legitimații de călătorie, falsificate de angajații unei firme de transport feroviar

18 bărbaţi sunt bănuiţi de poliţiştii de la transporturi din Timişoara că, în calitate de angajaţi ai unei companii de transport feroviar, ar fi falsificat bilete de călătorie, provocând un prejudiciu de aproximativ 12.800 de lei.

Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara bănuiesc că cei 18 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 42 şi 52 de ani,  ar fi falsificat, în perioada ianuarie 2013 – martie a.c., 368 de legitimaţii de călătorie, cauzând un prejudiciu de aproximativ 12.800 de lei.

Biletele ar fi fost falsificate de către aceştia prin completarea iniţială cu un pix cu pastă volatilă, cu sume pe care le şi încasau de la călători.

Ulterior, aceştia ar fi şters pasta prin încălzirea biletelor şi le-ar fi completat cu alte sume, mai mici, pe care le predau casieriei societăţii.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

     

Cele mai citite

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...

VIDEO. Ciolacu, despre plata pensiilor înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că plata pensiilor înainte de Paşte este "în grafic"."Încep cu anunţul că suntem în grafic, astfel încât pensiile să...
Ultima oră
Pe aceeași temă