16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialTârgul dedicat exclusiv designului românesc, Moș Dizainăr, continuă până miercuri, inclusiv

Târgul dedicat exclusiv designului românesc, Moș Dizainăr, continuă până miercuri, inclusiv

Târgul dedicat exclusiv designului românesc, Moș Dizainăr, continuă și te așteaptă la sediul din Strada Puțul cu Plopi nr. 17 inclusiv miercuri, 24 decembrie, între orele 10:00 – 20:00.

Te invităm deci să descoperi "Praf de Zâne", cea mai recentă carte ilustrată de Mădălina Andronic. Un cadou peerfect pentru pui de oameni, dar și pentru oameni mari.

Inhalatorul Salin este recomandat oricărei persoane, indiferent de vârstă. Sarea provenită din salină mărește capacitatea pulmonară și ajută la o respirație mai bună. Este un produs medical brevetat.

Pentru amenajările de interior de tip minimalist recomandăm colecția de corpuri de iluminat "Spontaneous Form", creată de designerul de produs Adrian Balcău.

Pentru un design ambiental avangardist, recomandăm lampadarul creat de Simplexio prin algoritmi parametrici, denumit "Pollen M6". Este un corp de iluminat ce răspândește o lumină caldă și plăcută.

 

Condoleezza Rice
Condoleezza Ricehttp://condoleezza-rice
Condoleezza Rice, secretar de stat al Statelor Unite
Cele mai citite

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...

Lionel Messi, de neoprit la 36 de ani! A fost desemnat jucătorul lunii în America

Argentinianul Lionel Messi, care în acest moment evoluează la formația Inter Miami, a fost votat cel mai bun jucător al lunii aprilie în liga...
Ultima oră
Pe aceeași temă