11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialTelevizoare şi arme de panoplie, gasite la persoanele fără adăpost

Televizoare şi arme de panoplie, gasite la persoanele fără adăpost

Poliţiştii au ridicat 35 de persoane ale străzii din zona Gara de Nord, în urma unei acţiuni desfăşurate vineri dimineaţă, transmite Mediafax. Poliţiştii au găsit televizoare LCD, biciclete şi mai multe arme de panoplie.

Poliţiştii Sectorului 1, împreună cu echipe ale Poliţiei Locale, RADET, Enel, Administraţiei Domeniului Public, Protecţiei Copilului Sector 1 şi Poliţiei Animalelor, au descins joi în canalizarea din zona Gării de Nord, a spus purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Capitalei, Emilia Mihai.

În urma raziei, poliţiştii au ridicat 35 de persoane fără adăpost, care au fost duse la sediul Secţiei 3 Poliţie, unde li s-au luat amprente şi au fost fotografiate.

În canalizarea din zona Gării de Nord au fost găsite mai multe televizoare LCD, biciclete, o armă de autoapărare fără încărcător şi fără muniţie şi mai multe arme de panoplie.

Reprezentanţii Enel au găsit instalaţii improvizate conectate la reţeaua de electricitate, pe care le-au decuplat. 

După scoaterea persoanelor fără adăpost din canalele din zona Gării de Nord, reprezenanţii ADP au făcut curăţenie.

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă