14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialTemperaturi cu minus, în august, în România

Temperaturi cu minus, în august, în România

Trecere bruscă de temperatură în România, de la vremea caniculară din zilele trecute şi nopţi tropicale la valori negative, sub zero grade.

Meteorologii au înregistrat minus 1 grad în această dimineaţă la vârful Omu, notează Realitatea Tv, citând Admnistrația Națională de Meteorologie.

Începând de duminică, vremea se va încălzi ușor, astfel că de Sfânta Maria vom avea soare și multe grade în termometre în zona de sud a țării. În celelalte regiuni, însă, vor reveni ploile.

Luni va continua să se încălzească ușor, devenind normală din punct de vedere termic în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade în nordul ţării la Suceava și 32 de grade în sud la Drobeta Turnu Severin, Giurgiu.

 

 

Cele mai citite

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a secretizat jaful financiar de la CS Dinamo București

Clubul Sportiv Dinamo București a ajuns stat în stat de când este condus de Ionuț Popa, dar și un sac fără fund, unde...

Candidat PSD la primărie, acuzat de corupție și un prejudiciu de 5,7 milioane de lei

Toma Sandu, un apropiat al familiei Bădălău, s-a prezentat miercuri în fața procurorilor DNA pentru a fi informat cu privire la calitatea sa...

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă