15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialTOP 10 BOLIZI ai Poliției din Dubai, EDIȚIA 2015. Infractorii, urmăriți cu...

TOP 10 BOLIZI ai Poliției din Dubai, EDIȚIA 2015. Infractorii, urmăriți cu Ferrari sau Bugatti!

Poliția celui mai populat oraș din Emiratele Arabe Unite, Dubai, este deja renumită în lume pentru garajul în care se regăsesc unele dintre cele mai scumpe mașini sport din lume. Colecția de mașini, folosită la prinderea infractorilor, continuă să impresioneze și în 2015.

În timp ce în majoritatea țărilor din lume poliția folosește berline obișnuite cu patru uși, cu prețuri între 10.000-20.000 euro, sau chiar mai ieftine (Logan în România), în Dubai garajul poliției ar putea fi oricând gazda unei expoziții de lux.

Vezi în imaginile de mai sus TOP 10 BOLIZI ai Poliției din Dubai

Nissan GT-R, o mașină cu performanțe remarcabile, pare să fie una dintre cele mai modeste modele pe care polițiștii le folosesc în misiunile lor speciale. Garajul poliției din Dubai este atât de exclusivist încât nici măcar Ferrari nu mai este un nume care să ocupe primele locuri în acest top 10.

Citește și FOTO+VIDEO. Mayweather a comandat un iaht de 24 milioane dolari. Cum va arăta nava cu motoare de 14.000 CP!

Cu nu mai puțin de 15.000 de membri și un garaj plin de bolizi Poliția din Dubai este una dintre cele mai puternice instituții polițienești din lume. În condițiile în care cu doar jumătate de secol în urmă, această instituție număra doar câteva zeci de polițiști, dotați cu mijloace de transport complet depășite, saltul făcut în ultimii ani, susținut de afacerile cu petrol, este impresionant.

Polițiștii din Dubai au jurisdicție asupra unui teritoriu de circa 4.000 km pătrați, în care locuiesc peste 2 milioane persoane. Însă bolizii lor pot străbate întreg teritoriul în doar câteva ore, datorită performanțelor incredibile ale acestor mașini.

Cu Ferrari sau Lamborghini pe urmele lor vitezomanii au șanse mici să scape de polițiștii din Dubai.

Cele mai citite

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...

Ursula von der Leyen ar putea interzice TikTok dacă ar obține un nou mandat în fruntea Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la preşedinţia Comisiei Europene şi actualul preşedinte al acestei instituţii, Ursula von der Leyen, a declarat luni că nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă