13.9 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialTrafic închis în punctul de trecere a frontierei Porțile de Fier I,...

Trafic închis în punctul de trecere a frontierei Porțile de Fier I, din cauza ploii

Traficul a fost închis, duminică seara, în punctul de trecere a frontierei Porțile de Fier I, după ce pasajul a fost inundat de apa venită de pe versanți, în urma ploilor căzute, informează Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Mehedinţi, Flaviu Iscru, pompierii intervin pentru evacuarea apei cu o motopompă. 

„Dinspre Drobeta Turnu-Severin accesul în punctul de trecere a frontierei Porţile de Fier I nu se poate face de pe DE 70 întrucât este linie continuă şi nu este permisă intrarea directă în perimetru acestuia”, a precizat Iscru. 

Totodată, pe DJ 670, circulațiaa fost blocată între localităţile Bobaiţa şi Malovăţ, după ce mai mulţi copaci au căzut pe carosabil, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Lidia Viziru. 

„Am informat administratorul de drum care a şi trimis în zonă o echipă de drumari pentru îndepărtarea acestora”, a precizat Viziru, adăugând că în cel mult o oră traficul rutier va fi reluat.

Cele mai citite

Iohannis are nevoie să cumuleze pensia cu salariul de la stat, pentru că mai are doar jumătate de an concediu plătit

Ilustrație: Marian Avramescu Primul meditator al țării, președintele Klaus Werner Iohannis, și-a depus cererea de pensionare ca profesor, deblocând după aproape treizeci de ani...

Rezervele valutare ale BNR, în scădere

Rezervele valutare la Banca Naţională a României (BNR) totalizau 62,511 miliarde de euro la data de 30 aprilie 2024, în scădere cu 2,7% comparativ...

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...
Ultima oră
Pe aceeași temă