16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialTrafic îngreunat pe Valea Prahovei. Ce trasee recomanda poliţiştii

Trafic îngreunat pe Valea Prahovei. Ce trasee recomanda poliţiştii

Traficul pe DN 1, pe Valea Prahovei, se desfășoară îngreunat, luni după-amiază, de la ieşirea din Predeal până la intrarea în Buşteni, unde s-a format o coloană de maşini și se circulă cu viteză redusă, informează Centrul Infotrafic, informează Mediafax.

Astfel, pe DN 1, pe Valea Prahovei, se circulă în coloană pe sensul de mers către Bucureşti, de la ieşirea din Predeal până la intrarea în Buşteni, viteza medie fiind de aproximativ 20-30 de kilometri la oră, potrivit sursei citate.

În celelalte staţiuni viteza medie de deplasare este mai mare.

Pentru a evita aglomeraţia, șoferii pot alege ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, iar cei care pleacă din zona Bran-Moieciu pot folosi traseul DN73 Braşov – Valea Mare – Pravăţ, DN72A Valea Mare – Pravăţ – Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti.

De asemenea, șoferii pot folosi şi ruta DN73 Braşov – Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti, cu menţiunea că segmentul Câmpulung – Piteşti (DN73) este în lucru.

Mii de turiști au petrecut minivacața de Rusalii în staţiunile de pe Valea Prahovei şi din Braşov. Astfel, câțiva hotelieri de pe Valea Prahovei au pregătit oferte “last minute”, care au inclus reduceri la cazare. În județul Brașov, preţurile la cazare au pornit de la 195 de lei de persoană pentru două nopţi la un hotel din Poiana Braşov şi au ajuns până la 335 de lei de persoană, tot pentru două nopţi, la un hotel din Predeal.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 778: Zelenski confirmă că summitul de pace din Elveția va avea loc în iunie

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a confirmat, astăzi, pe reţelele sale de socializare, că la Burgenstock, în Elveţia, va avea loc, în 15 şi 16...

Grupul România Liberă se alătură boicotului împotriva ”Clubului de Presă”

Recent, Grupul România Liberă, care cuprinde atât ziarul România Liberă cât și Academia Cațavencu, a decis să se distanțeze de controversatul ”Club de Presă”...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă