12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialTraficul rutier pe DN1, între Ploieşti şi Braşov, întrerupt din cauza aluviunilor,...

Traficul rutier pe DN1, între Ploieşti şi Braşov, întrerupt din cauza aluviunilor, reluat după o oră

 Traficul rutier pe DN 1, între Ploiești și Brașov, care sâmbătă după-amiază a fost îngreunat din cauza aluviunilor scurse de pe versanți pe carosabil, iar la un moment dat a fost deviat prin orașul Breaza, a fost reluat după aproximativ o oră.

Drumul național 1, închis sâmbătă după-amiază în zona Nistorești, la intrarea pe Valea Prahovei, din acuza aluviunilor scurse de pe versanți pe carosabil, ca urmare a ploilor torențiale, a fost redeschis circulației autovehiculelor, a anunțat Poliția Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Traficul rutier în zona localităţii prahovene Nistorești a fost, în primă fază, îngreunat din cauza inundațiilor, ulterior fiind închis, circulația fiind deviată prin orașul Breaza.

La ora transmiterii acestei știri, circulația pe DN 1 a fost reluată, însă traficul se desfășoară în condiții de carosabil umed.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă